jump to last post 1-3 of 3 discussions (7 posts)

Wrong Video on my hub.

  1. ladyguitarpicker profile image83
    ladyguitarpickerposted 2 years ago

    I some how got the wrong video on my Hub I try to load the new one on Lesson #8 and it loaded an old one. Need to know how to take it off it will not edit. There is no X to delete on the top right corner. Thank you, Stella Vadakin

    1. Matthew Meyer profile image74
      Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

      You can change the the HubPages hosted video for a video Hub using the Hubtool and editing the capsule.
      You will need to upload a new video to do so, or remove the video you want from another Hub. Each video Hub must contain a HubPages video and each video can be used in only one Hub.

      You can see all of your videos and the Hubs in which they appear here.
      http://hubpages.com/my/videos/gallery

      1. ladyguitarpicker profile image83
        ladyguitarpickerposted 2 years ago in reply to this

        Thank you for the help. I got the Hub video taken off the Hub, but continually get the can't upload to the server message.

        1. Matthew Meyer profile image74
          Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

          Hmm. I can do some testing to see if I run into the same issue.

          How large is the file and in what format is it? Do you have any issues uploading files it size to any other site?

  2. ladyguitarpicker profile image83
    ladyguitarpickerposted 2 years ago

    I have not had issues before, and the file is .mov format No problems with other sites,Size is 10:59.44 Long??? Thanks Stella

    1. Matthew Meyer profile image74
      Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

      There is a duration and file size limit, but I don't think that is what you are encountering.
      "no larger than 1024MB (1GB), and no longer than 25 minutes."

      I just tested uploading a MOV file using Chrome in Windows 8.1 and was able to do so.

      Have you tried clearing your browser cache and restarting your computer?
      Do you have the same issue if you use another browser?

      What are the results if you run a bandwidth test?
      http://www.speedtest.net/

  3. ladyguitarpicker profile image83
    ladyguitarpickerposted 2 years ago

    It was a hair too large, I see that I will try and clear the browser cache and see what happens. Thanks

 
working