jump to last post 1-1 of 1 discussions (9 posts)

FIXED: EC report filter missing select EC Hub

  1. PegCole17 profile image97
    PegCole17posted 2 years ago

    I'm thrilled to have a new Editor's Choice hub, however, when sorting hubs under My Account > by Designation, the new EC hub is not showing up in the list nor is it included in the total number. The banner shows up on my profile and the URL is changed to the main domain. Not a biggie. Just curious. I waited a few days to see if it would show up but it hasn't.

    FYI - It's the one on How To Count Back Change.

    Thank you.

    1. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

      It can take some time for the EC designation to be applied.
      It looks like this Hub is now showing as EC in My Account.
      Please allow 24 hours or so for the classification to be indicated.

      You have 18 Editor's Choice Hubs and the 10 accolade is showing on your account.
      http://hubpages.com/faq/#accolades

      Pleas see update below.
      http://hubpages.com/forum/post/2771107

      1. PegCole17 profile image97
        PegCole17posted 2 years agoin reply to this

        Thank you, Matthew. I don't think it matters but when I sort by designation on the My Account page it shows 17 total although I see the designation is there.

        My point was that something is wrong with the totals.

        1. Matthew Meyer profile image76
          Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

          In "My Account" for your Hubs there is an Editor's Choice indicator next to 18 Hubs including the one you specified.
          http://hubpages.com/my/hubs/stats

          Perhaps I am not understanding what you are saying.

          If so you can email us at team@hubpages.com if you have any further information.

          1. PegCole17 profile image97
            PegCole17posted 2 years agoin reply to this

            http://usercontent2.hubimg.com/12695567.jpg


            http://usercontent2.hubimg.com/12695573.jpg

            Here you go, Matthew. These are snips from my account page when filtering by designation. It has nothing to do with the accolade.

            1. Matthew Meyer profile image76
              Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

              Thanks Peg for the clarification.
              I was able to reproduce what you are describing for that Hub and do see that it is not showing when filtered by the EC designation, but is showing as EC otherwise.

              I have documented this issue and passed it on to our engineering staff.
              They determined the issue so hopefully we can deploy a fix soon!

              In the meantime, that Hub is showing as EC in every other way I can see, so it just appears to be an issue with that single report filter.

              1. PegCole17 profile image97
                PegCole17posted 2 years agoin reply to this

                Thanks again, Matthew. It is really not a big deal. I just was curious why the filter did not show all that it should. I appreciate your patience with my explanations.

                1. Matthew Meyer profile image76
                  Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

                  We appreciate your taking time to share the issue as it is likely something that affects other authors as well, but they may not have noticed it.

    2. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

      This has now been fixed. I confirmed by filtered using the EC designation and it is now showing 18 Hubs.

Closed to reply
 
working