jump to last post 1-7 of 7 discussions (13 posts)

Not showing Ads on my blog

  1. Arun Jos profile image62
    Arun Josposted 5 months ago

    Ads are not showing on my blog, Even if Adsense, amazon program, Ad program all are active.
    Ads are ON in my blog. Why is this happening?

    1. NateB11 profile image93
      NateB11posted 5 months ago in reply to this

      Maybe you shut ads off in the Hub. When you create a Hub in edit mode, you can turn ads off or on. Only thing I can think of, because otherwise the ads should be showing.

      1. theraggededge profile image97
        theraggededgeposted 5 months ago in reply to this

        Maybe he's got his own adblocker active?

  2. Marketing Merit profile image87
    Marketing Meritposted 5 months ago

    Do you have a Google Adsense account Arun?
    You need this for ads to be activated.

    1. Arun Jos profile image62
      Arun Josposted 5 months ago in reply to this

      Yes I had and I linked it to the HubPages and it accepted, now shown active status. Is there any customization I want to do in AdSense account to show Ads?

  3. Marisa Wright profile image93
    Marisa Wrightposted 5 months ago

    Are you talking about HubPages, Arun, or are you talking about your own blog?   What platform is your blog on?

    1. Arun Jos profile image62
      Arun Josposted 5 months ago in reply to this

      I am talking about hub page Marisa, here is my blog link but there are no Ads.
      https://hubpages.com/technology/Local-P … -and-XAMPP

      1. theraggededge profile image97
        theraggededgeposted 5 months ago in reply to this

        Ah... you're confusing us - HubPages is not a blogging site. You are writing articles, not blogs.

        I can't see any ads either but I've got Adblocker on smile Sorry.

  4. MKishor profile image87
    MKishorposted 5 months ago

    @Arun ..But your hubpage profile has just one hub and that too unfeatured one... I think you are talking about your own blog, not the Hubpages..right?

    1. chasmac profile image98
      chasmacposted 5 months ago in reply to this

      Having just one Hub isn't a problem if he already has an Adsense account from somewhere else. The Hub is unfeatured but that shouldn't prevent ads being served on it.

  5. MKishor profile image87
    MKishorposted 5 months ago

    But, as per my understanding, Adsense doesn't approve a new site so quickly, though he has Adsense account but that must be taken for other site/blogs. Adsense takes the time to approve a new site, and for some countries, it takes more than 6 months, like India.

  6. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 5 months ago

    A published hub should have ads on it by default even if your adsense account is not connected.  They will only be missing if you have accidentally clicked the "no ads' button in edit mode, or they have been turned of due to content restrictions.

    There are indeed no ads on that hub--I do not have ad blocker and do see ads on other hubs but not this one.  I suggest that if you have checked that you have not turned the ads off, you use the help form to report the issue http://hubpages.com/help-wizard/

  7. Arun Jos profile image62
    Arun Josposted 5 months ago

    Thank you, guys thank you for your reply. I sent my queries to Hub team anyway now its working fine!!

 
working