jump to last post 1-4 of 4 discussions (6 posts)

Hubpages' traffic reporting glitchy

  1. WeddingConsultant profile image70
    WeddingConsultantposted 8 years ago

    I was quite sad to see the total number of views of all my hubs yesterday was abysmal. Thinking it might have been a slow day or that hubpages got slapped by google, I figured I'd give it another day to work itself out.

    Today, I had quite the opposite experience:
    http://imgur.com/KTjgvl.jpg

    And as much as I enjoy seeing dozens of red up arrows indicating multiple traffic spikes, methinks hubpages traffic reporting system is a bit glitchy.

    Just thought I'd call attention to it. Anyone else having similar problems?

    edit: my google analytics showed traffic to be normal/average yesterday (when hubpages showed a major dip in traffic).

  2. LOT2DO profile image37
    LOT2DOposted 8 years ago
    1. WeddingConsultant profile image70
      WeddingConsultantposted 8 years agoin reply to this

      Ahh thanks! I wouldn't have thought to look in the knowledge exchange thread. Figured it'd be in the report a problem thread.

  3. Zsuzsy Bee profile image91
    Zsuzsy Beeposted 8 years ago

    Wedding Consultant... soon or maybe they have already those little double red arrows will turn blue.... a sure sign that it's getting cold and winter approaches. lol lol lol

    1. WeddingConsultant profile image70
      WeddingConsultantposted 8 years agoin reply to this

      Oh winter is here, my friend, winter is here! My hubs have lots of blue.

  4. chenmikehk profile image35
    chenmikehkposted 8 years ago

    darn, and I thought my hubs are getting popular! lol

 
working