jump to last post 1-4 of 4 discussions (6 posts)

Is anyone having the error message that won't let them add capsules?

  1. misslong123 profile image84
    misslong123posted 4 years ago

    Is anyone having the error message that won't let them add capsules?

    When I try to add picture or text capsules to a very full Hubpage, either manually or using the Hub tool, I get an error message saying that it didn't work and to post the message on the Forums. It will typically work when I exit out of the Hubpage, and then enter back in. My capsule will appear, but again, I can't add more, and it takes forever to do this. Anyone having this problem?

  2. WryLilt profile image91
    WryLiltposted 4 years ago

    Have you tried a different browser? Some browsers (especially Internet Explorer) cause big issues.

  3. krbalram profile image62
    krbalramposted 4 years ago

    It usually happens when your browser hang or due to internet connection.I have encountered same principle.There isno need to worry.

  4. WalterPoon profile image79
    WalterPoonposted 4 years ago

    No, I don't have this problem. I guess you have a computer problem. Try "Advanced Systemcare Free". It helps clean up your computer of all the cache and rubbish that have accumulated over the months or years (i.e. if you've not been cleaning it regularly), as well as registry errors, and ensure your computer health. I'm using it every day.

    1. misslong123 profile image84
      misslong123posted 4 years agoin reply to this

      Thanks! But I'm pretty ignorant when it comes to computers. What is Advanced Systemcare Free? How do I do it? Could you run me thru it step-by-step? You rock! smile Michele

    2. WalterPoon profile image79
      WalterPoonposted 4 years agoin reply to this

      Misslong123, type "Advanced Systemcare Free" in Google Search. The instructions are in the download page.

 
working