jump to last post 1-4 of 4 discussions (8 posts)

Pictures disappearing in hubs

  1. Sage Williams profile image60
    Sage Williamsposted 7 years ago

    Is anyone experiencing pictures missing from their hubs.  I have had to go back and put the pictures back into my hubs.

    Has anyone else experienced this or know the reason why this is happening?

    Sage

    1. Cagsil profile image61
      Cagsilposted 7 years ago in reply to this

      It happens from time to time. smile

    2. vox vocis profile image90
      vox vocisposted 7 years ago in reply to this

      Yesterday I had that problem with one of my hubs, I tried to edit but no result. Decided to wait until today to see what happens - the pictures are back like they never went...

  2. Cagsil profile image61
    Cagsilposted 7 years ago

    Edit your hubs. This should correct the problem. If it doesn't then reload the picture in the capsule and save it over again.

    smile big_smile

  3. Sage Williams profile image60
    Sage Williamsposted 7 years ago

    Thanks Cagsil, that's exactly what I did.  I was just wondering if anyone might know why, it is happening.

    Thanks for replying,

    Sage

    1. Cagsil profile image61
      Cagsilposted 7 years ago in reply to this

      I think it's just a draw back to recaptcha software being used. smile big_smile wink

    2. Cagsil profile image61
      Cagsilposted 7 years ago in reply to this

      No problem Sage. Anytime, if I can be helpful, I'll be glad to lend a hand, foot, or thoughts/ideas. smile big_smile tongue

  4. Sage Williams profile image60
    Sage Williamsposted 7 years ago

    Ahh!  Thanks.

 
working