jump to last post 1-3 of 3 discussions (7 posts)

Need help on RSS feed

  1. joyfuldesigns profile image68
    joyfuldesignsposted 6 years ago

    Hi,
    I'm not sure what I'm doing wrong.  I read the tutorial, and am trying to post RSS feeds of topics of mine related.

    In the preview as I'm posting it, it appears to be fine, I see the related articles, etc.  but when I publish it, it says it's an invalid RSS.

    One page I'm working on is:
    http://hubpages.com/hub/Use-of-Cover-Cr … een-Manure

    and the URL I made for the tag gardening for this is:
    http://hubpages.com/author/joyfuldesigns/Gardening /latest?rss

    What am I doing wrong?
    Thanks!

    1. wilderness profile image97
      wildernessposted 6 years agoin reply to this

      When I tried that feed, I got 4 results, all from you and with the tag "gardening".  However, it appears that you have an extra space after the word "gardening" in your feed, causing the URL to truncate after that word.

      In your post above, all the letters and symbols except /latest?rss are a link, but those symbols are not.  Check for that extra space.

      1. profile image0
        Website Examinerposted 6 years agoin reply to this

        I said that. She said that. Now you said that.

        We must be on to something, I guess...

        1. wilderness profile image97
          wildernessposted 6 years agoin reply to this

          Either I didn't scroll far enough, or you thieves snuck in and stole my spot in the queue while I made coffee!  For shame.

  2. profile image0
    Website Examinerposted 6 years ago

    I see a space before "/latest"; It is not supposed to be there. Can you see how that hyperlink has been broken?

  3. joyfuldesigns profile image68
    joyfuldesignsposted 6 years ago

    I'm sorry, never mind, I found my error.  I had one space in the RSS feed URL that I didn't notice.  Its now working.

    1. joyfuldesigns profile image68
      joyfuldesignsposted 6 years agoin reply to this

      Thanks!

 
working