jump to last post 1-9 of 9 discussions (13 posts)

Site Update -- Problems with Certain Hub Scores and Hub Views

  1. larryfreeman profile image83
    larryfreemanposted 9 years ago

    Hi Everyone,

    As you may have noticed, some of the newer hubs have especially low hub scores.

    During yesterday's system maintenance, some of the hub statistics did not update correctly.  This affects hubs that were created on August 28 between 9:14 am and 2:13 pm.  It affects hub scores as well as the report of the number of hub views.

    We are planning to restore this missing data over the weekend.   All affected hubs will have the corrected hub score and hub view data by early next week.  Thanks very much for your patience with this issue.

    Feel free to contact me if you have any questions.

    -Larry

    1. Ryan Hupfer profile image66
      Ryan Hupferposted 9 years ago in reply to this

      *whhhhhheeeew*

      That makes me feel a lot better...I thought that I might had been quite possibly the worst Hubber, ever. Thanks for the update Larry. smile

      Looks like it's going up as we speak, I'm already up to a whopping 16!

      http://hubpages.com/u/499322_f520.jpg

  2. gamergirl profile image60
    gamergirlposted 9 years ago

    Hup,

    YOU'RE AWESOME!

    big_smile

    1. Ryan Hupfer profile image66
      Ryan Hupferposted 9 years ago in reply to this

      ..perhaps, but you've got WAY better hair. smile

    2. darkside profile image80
      darksideposted 9 years ago in reply to this

      He is.

      I'm wondering when they'll be rebadging the site as huppages.com

      1. Ryan Hupfer profile image66
        Ryan Hupferposted 9 years ago in reply to this

        Now THAT'S a good idea.

        I'm putting that on Paul's list. smile

  3. profile image0
    shinujohn2008posted 9 years ago

    Thank god,the statistics is showing almost correctly at present

  4. crashcromwell profile image80
    crashcromwellposted 9 years ago

    I don't know if this is related to the same thing. Earlier this morning, I got a message saying that hubpages.com was down for maintenance. After a few minutes, it came back up, so I was able to access my pages. Now, though, the pages are all screwy. None of the graphics look the same.

  5. crashcromwell profile image80
    crashcromwellposted 9 years ago

    OK, now every thing is OK.

  6. oxymoron profile image57
    oxymoronposted 9 years ago

    Seems OK cool

  7. Research Analyst profile image79
    Research Analystposted 9 years ago

    Thanks for the headsup!

  8. AEvans profile image65
    AEvansposted 9 years ago

    Thanks for letting us know!!

  9. Maddie Ruud profile image79
    Maddie Ruudposted 9 years ago

    This was a long time ago, folks.  Not sure why this thread got brought up again.  It only affected the site for a day or so.

 
working