jump to last post 1-5 of 5 discussions (9 posts)

Difficulities

  1. Cici2hip4u profile image60
    Cici2hip4uposted 6 years ago

    I have been trying to publish my Hub, but it still hasn't responded? I've clicked the button hundreds of times.

  2. profile image0
    Website Examinerposted 6 years ago

    A different browser may help. Firefox and Google Chrome tend to work best.

  3. Cogerson profile image84
    Cogersonposted 6 years ago

    I think hub pages is having issues right now with regards to trying to publish a new hub.

    1. Cici2hip4u profile image60
      Cici2hip4uposted 6 years ago in reply to this

      Yeah, I was thinking it was malfunctioning...

      1. profile image0
        Website Examinerposted 6 years ago in reply to this

        I think so too. But that doesn't necessarily mean that some browsers won't handle it better than others.

  4. Cagsil profile image59
    Cagsilposted 6 years ago

    Yes, HP is having a problem publishing. I have a hub that is unpublished and every time I click on publish, it acts as if it publishes, but on the outside it still tells me that the hub is unpublished.

    I think it is time to MOVE this thread to the proper category, since it is no longer a need help? Ask here? situation and is a problem.

  5. Cagsil profile image59
    Cagsilposted 6 years ago

    I have reported this thread to be moved to the Report a Problem thread.

    1. Cici2hip4u profile image60
      Cici2hip4uposted 6 years ago in reply to this

      I guess that was necessary...?

 
working