jump to last post 1-3 of 3 discussions (5 posts)

Adsense Problem - My publisher ID is never being used

  1. svk_hereiam profile image60
    svk_hereiamposted 6 years ago

    I think there is a problem with my Adsense integration. My publisher ID is never being used in my hubs. I have reloaded my hubs a number of times and also visited my hubs through a proxy server, but every time I checked (I checked at least 10 times), it was another ID (probably Hubpages') which was being used. Please assist.

    1. pauldeeds profile image
      69
      pauldeedsposted 6 years ago in reply to this

      I loaded one of your Hubs and saw this.  The ad_client is your AdSense id.

      google_ad_host = "pub-6958755572607374";
      google_ad_client = "ca-pub-0009632716147924";

      I'd suggest setting up a URL channel for hubpages.com as described here:

      http://hubpages.com/faq/#track_adsense

      1. svk_hereiam profile image60
        svk_hereiamposted 6 years ago in reply to this

        thank you so much pauldeeds smile

  2. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 6 years ago

    Did you enter your publisher's ID in your affiliate section? If not, then that is your problem.

    If so, then I would say that you have bad timing on checking, because HP only receives 40% of the impressions, while your ID would be on 60% of the impressions.

  3. svk_hereiam profile image60
    svk_hereiamposted 6 years ago

    Yes, I have added my ID in the affiliates section... but I am not sure if its properly working...

 
working