jump to last post 1-3 of 3 discussions (6 posts)

I have noticed that the text capsules are in bold by default

  1. shimmering Dawn profile image76
    shimmering Dawnposted 5 years ago

    I really have to ensure that I am not shouting out loud at people. Most often I forget and only realize this only in the preview.. seems I am not the only one..  There are many new/ newbie  hubs completely in bold..any eyesore hmm  Could this be taken care of.. please

    1. Aficionada profile image89
      Aficionadaposted 5 years agoin reply to this

      shimmering Dawn, it seems that you are saying that when you publish a Hub, the text appears in boldface print, although you did not select it, and that you cannot see the boldface (before publishing) unless you view a preview of the Hub.  Is that correct?

      That sounds like a real glitch that engineering should note and correct.  It could also explain why some newbies have all boldface in their Hubs - they don't realize that it's a mistake and needs to be corrected.  If so, it's a shame that they are flagged about something they did not do.  I do agree that those Hubs should be flagged, but if the Hubber did not realize what was happening, it could slip under their radar and create problems for them at some point.

      I hope staff will see this and alert the engineers.

      1. shimmering Dawn profile image76
        shimmering Dawnposted 5 years agoin reply to this

        Yes, Aficionda,  that is what I am saying... you do not realize that it is in boldface as you save each capsule, but when you preview it it shows up... It looks so bad to have so many hub s in bold face. 
        Admin could you sort this out! Thanks!

  2. Michael Willis profile image79
    Michael Willisposted 5 years ago

    I just did a test on a hub and I did not get the all text as bold. Could be a glitch or that some may be "pasting" their text in the "Title section" of the text capsule. This would definitely turn out all bold after the text is saved.

  3. Dame Scribe profile image61
    Dame Scribeposted 5 years ago

    There is a 'title' field which, yes, is bold by default tongue why would one use that section when the rest of the text capsule, will leave text as ordinary? hmm I leave my title fields empty and my articles appear without bold.

    1. Michael Willis profile image79
      Michael Willisposted 5 years agoin reply to this

      I only use the title section for just that; the title. The other times I leave it empty so the text will flow.
      This may not be what OP is having issue with, but a glitch. But I could see where someone not familiar with using the text box to begin with could make this error.

 
working