jump to last post 1-12 of 12 discussions (34 posts)

FIXED: G Webmaster Tools HP subdomain not verified

  1. agilitymach profile image99
    agilitymachposted 4 years ago

    I went into Webmaster Tools this evening, and it is saying my site isn't verified.  When I click to verify, it says the Google Analytics code is in the wrong location.  My Google Analytics account is working.

    Am I the only one?  If so, what can I do to fix this?

    Thanks!!

    1. midget38 profile image88
      midget38posted 4 years ago in reply to this

      Yes, I am encountering the same problem. And there is no header where we can reposition our tags. The synchronous tracking code cannot be used too.

    2. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @agilitymach Your profile does show that you have analytics linked to your account. 

      Have you followed these steps to configure webmaster tools?
      http://hubpages.com/learningcenter/How- … ster-Tools

      1. agilitymach profile image99
        agilitymachposted 4 years ago in reply to this

        Yes, I did. It did not work. I was in Webmaster Tools just the day before yesterday, and it was working fine.

        1. Matthew Meyer profile image76
          Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

          Can you provide  screenshot showing where you see it is not verified?

          1. agilitymach profile image99
            agilitymachposted 4 years ago in reply to this

            LOL!!!  I can try if I can remember how to do a screen shot.  Like I said, I'm not exceedingly technically savvy.  I'll go give it a shot though.

            1. agilitymach profile image99
              agilitymachposted 4 years ago in reply to this
              1. agilitymach profile image99
                agilitymachposted 4 years ago in reply to this

                Trying it differently.  Like I said, I'm not tech savvy. smile  One is before I tried to verify.  The other is after.  Until yesterday, I'd just go in and have Webmaster Tools running just fine.

                http://s2.hubimg.com/u/7917317_f1024.jpg

                http://s1.hubimg.com/u/7917316_f248.jpg

                1. Matthew Meyer profile image76
                  Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

                  Thanks for the examples.
                  I looked at my Webmaster Tools account and even after following the steps in the Learning Center, my subdomain shows as unverified as well.
                  We are doing some additional research to determine if perhaps there was a change on Google's end or if there is an issue elsewhere.
                  I will let you know what we determine.

                  1. agilitymach profile image99
                    agilitymachposted 4 years ago in reply to this

                    Thank you!!

                  2. missolive profile image93
                    missoliveposted 4 years ago in reply to this

                    Any news yet?

    3. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      We did further research and have forwarded the information to our engineering team.
      I will update this thread once the fix has been released.
      In the meantime, Webmaster Tools should still show info related to your HubPages domain.

      1. missolive profile image93
        missoliveposted 4 years ago in reply to this

        Hi Matthew, we cannot access our info if it is not verified. I can still get to my Google analytics though. Hopefully Webmaster Tools will keep collecting data. Thanks for sending the info to the engineering team.

      2. midget38 profile image88
        midget38posted 4 years ago in reply to this

        Thanks, Matthew.

  2. Santiniketan profile image59
    Santiniketanposted 4 years ago

    Me too, i m having the same problem, its saying my site is not verified but i thought i m the only one who is having this problem.
    one thing you can do that is again download the code and put it in your site and then click verify, i think this will help because i did so.
    If you discover any other way to do it then please suggest.

    Thanks

  3. Simone Smith profile image87
    Simone Smithposted 4 years ago

    Sorry about that, y'all! I'm moving this thread to the Technical Problems Forum and pinging Matt to see if this might be associated with some sort of bug.

    1. midget38 profile image88
      midget38posted 4 years ago in reply to this

      Thanks, Simone, you rock!

    2. agilitymach profile image99
      agilitymachposted 4 years ago in reply to this

      Excellent!!  Thanks Simone. smile

  4. csgibson profile image80
    csgibsonposted 4 years ago

    You need to read google's instructions as where to paste the code on your web site.  Then copy the code and paste it on your homepage in the code view.

    1. agilitymach profile image99
      agilitymachposted 4 years ago in reply to this

      I saw that, but it is far to technical for me to do. smile

  5. missolive profile image93
    missoliveposted 4 years ago

    Hi Simone, mine is also not verified and it had been working fine.

    I went to Webmaster Tools and clicked the 'History' tab, it is showing 'Reverification failed' for the last 8 days.

    The complete message is as follows:

    "Reverification failed. The Google Analytics tracking code on your site is in the wrong location. You can verify site ownership only with the asynchronous snippet placed in the <head> section of your home page."

    The last time reverification succeeded was on 3/21/2013

    Hope this helps, Marisa/MissOlive

  6. rebekahELLE profile image88
    rebekahELLEposted 4 years ago

    Mine is showing up fine. I had no problems logging in.

  7. moonlake profile image88
    moonlakeposted 4 years ago

    Right now mine is working.

  8. Steve Lensman profile image84
    Steve Lensmanposted 4 years ago

    I can't access Webmaster Tools either, it's asking for verification.

    Google Analytics is still working fine.

    1. midget38 profile image88
      midget38posted 4 years ago in reply to this

      Yes, mine too.

  9. oseiwilliam profile image61
    oseiwilliamposted 4 years ago

    Ok i made the same research too

  10. Steve Lensman profile image84
    Steve Lensmanposted 4 years ago

    Everything seems to be working fine now. Cheers.

  11. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Like others, I got the "Verification failed for h ttp://paradigmsearch.hubpages.com/ using the Google Analytics method (2 days ago). The Google Analytics tracking code on your site is in the wrong location. You can verify site ownership only with the asynchronous snippet placed in the <head> section of your home page. Learn more."

    But then I clicked verify at bottom of page and got "Congratulations, you have successfully verified your ownership of h ttp://paradigmsearch.hubpages.com/.
    Continue"

    So, all looks well now.

    1. agilitymach profile image99
      agilitymachposted 4 years ago in reply to this

      I had tried that when I first posted this, and it didn't work.  However, I gave it another go after I read your post, and presto.  It's working now for me too. smile  Thanks for letting me know!!

      1. missolive profile image93
        missoliveposted 4 years ago in reply to this

        same here and it is working now - yay! smile

  12. tillsontitan profile image89
    tillsontitanposted 4 years ago

    Mine hasn't worked since day one....I re-certified and still no good... when I go into Google Analytics it shows I have like two views...I've given up using it at this point.

    1. paradigmsearch profile image85
      paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

      This is just a total shot in the dark. Is it configured the old way or the "new" subdomain way? Btw, although I'm OK here, GA is giving me a similar hard time on one of my other sites.

    2. midget38 profile image88
      midget38posted 4 years ago in reply to this

      GA is a bit freaky. I agree, Some tools not working.

Closed to reply
 
working