jump to last post 1-2 of 2 discussions (9 posts)

RESOLVED: Publish But I get an Error Message - Something Went Wrong

  1. Anita Saran profile image83
    Anita Saranposted 3 years ago

    This is the first time I'm encountering this problem. Hub is Not Publishing Even after refresh.

    1. incomeguru profile image96
      incomeguruposted 3 years agoin reply to this

      Anita, you can disconnect your internet connection, then try connect back again.

      1. Anita Saran profile image83
        Anita Saranposted 3 years agoin reply to this

        Thank you - will try that next time incomeguru.

    2. kenneth avery profile image84
      kenneth averyposted 3 years agoin reply to this

      Hi, Anita,
      Sorry that you are having this problem. It is definitely a first-time event. I hope things get fixed for you. If not contact team@hubpages.com and they will look into it.

  2. relache profile image89
    relacheposted 3 years ago

    You are probably going to have to email the admin team and describe the problem in a lot more detail for them to be able to figure out what's going on.

    1. Anita Saran profile image83
      Anita Saranposted 3 years agoin reply to this

      The link to this hub which refuses to  Publish - http://hubpages.com/hubtool/edit/3966366

      1. relache profile image89
        relacheposted 3 years agoin reply to this

        Anita, none of us regular users can use that link you put up, as we can't access your unpublished work.

        That's why you need to take this problem to the admin team.

    2. Anita Saran profile image83
      Anita Saranposted 3 years agoin reply to this

      Thank you Relache. I Will.

      1. Anita Saran profile image83
        Anita Saranposted 3 years agoin reply to this

        Just got it to work.

 
working