jump to last post 1-4 of 4 discussions (9 posts)

Broken Link problem

  1. packerpack profile image59
    packerpackposted 8 years ago

    On my account page where we are shown a list of our hubs with statistics, a Hub is marked with a black triangle if it has some broken link in any link capsule. It appeared for me when once but it is still appearing even though I have corrected the link and it is working fine. Please look into the matter

  2. apeksha profile image60
    apekshaposted 8 years ago

    I have also same problem of broken link..
       what to do next?
        Should I delete that hub or do changes in that..which   changes?

    1. packerpack profile image59
      packerpackposted 8 years agoin reply to this

      Hey hold on dear, don't delete your Hub. I don't think that will solve the problem. It should be solved by Hubpages team. Lets wait for their reply or we can write to them right away!

      1. apeksha profile image60
        apekshaposted 8 years agoin reply to this

        ok thanks a lot..coz that hub I have written with my soul

  3. Whitney05 profile image82
    Whitney05posted 8 years ago

    It may just take a minute to update on the account page.

    1. packerpack profile image59
      packerpackposted 8 years agoin reply to this

      No Whitney05, actually one of my earlier Hubs too had this problem and it had been there since long time (more then a month).

    2. apeksha profile image60
      apekshaposted 8 years agoin reply to this

      I will try now thanks..

  4. larryfreeman profile image88
    larryfreemanposted 8 years ago

    Hi Everyone,

    Sorry for the delay in responding to this thread.

    If you ever see a link reported as broken that you believe is good, just click on the "IGNORE" link on the Broken Links page.  That will fix the issue.

    -Larry

    1. packerpack profile image59
      packerpackposted 8 years agoin reply to this

      Thank you so much Larry

 
working