jump to last post 1-5 of 5 discussions (9 posts)

My feed hasn't been working all day, anyone else having this problem?

  1. Vampsdes profile image91
    Vampsdesposted 6 years ago

    My feed hasn't been working all day, anyone else having this problem?

    Have had the same thing on my hubpages feed since this morning, has anyone else experienced this?

  2. HeadlyvonNoggin profile image86
    HeadlyvonNogginposted 6 years ago

    I had this problem throughout the afternoon. I only seem to get updates when I have a notification. And even then all older posts don't update.

    1. Vampsdes profile image91
      Vampsdesposted 6 years agoin reply to this

      I'm glad to know it's not an issue with my computer then!  smile

  3. Becky Katz profile image83
    Becky Katzposted 6 years ago

    It has been down for nine hours and just came up.

    1. Vampsdes profile image91
      Vampsdesposted 6 years agoin reply to this

      Mine hasn't come up yet.  I'm sure they are working on it.  I'm just glad to know it's not a problem with my computer.  Thanks for replying!  smile

  4. profile image0
    erickcbposted 6 years ago

    Yup it got me too. Glad it finally started working again.

    1. Vampsdes profile image91
      Vampsdesposted 6 years agoin reply to this

      Aha!  Mine just started working again as well.  I figured it wouldn't be long since Becky Katz said it just came up.  Hope it's up for good now!  But I understand things happen.

  5. profile image0
    writeronlineposted 6 years ago

    Good to know it's not just me!  On the other hand, I'm writing this 20 hours after the most recent earlier reply to your question, and still have no feed. Maybe it's an ongoing or recurring issue..? Not the end of the world though.

    1. Vampsdes profile image91
      Vampsdesposted 6 years agoin reply to this

      Mine is now working right, well it's showing feeds.  I'm not sure if it's showing all the feeds or not.  Hope your problem is resolved soon!  Best wishes!

 
working