jump to last post 1-7 of 7 discussions (20 posts)

Is anyone else having problems posting links on redgage?

  1. Stevennix2001 profile image83
    Stevennix2001posted 6 years ago

    Okay, I've tried both firefox and google chrome, which usually work with redgage, but for some reason it's not allowing me to post up links to it regarding my current hubs.  I don't know why.  Has anyone else had this problem?

    1. CASE1WORKER profile image77
      CASE1WORKERposted 6 years agoin reply to this

      Yes, I gave up!

      1. Stevennix2001 profile image83
        Stevennix2001posted 6 years agoin reply to this

        okay. not exactly the response i was looking for, but thanks anyway.  Oh well, i guess there must be a problem with the site.

    2. pmiles profile image60
      pmilesposted 6 years agoin reply to this

      I haven't been able to either -- it freezes at the "upload" screen. It doesn't give me any option to post a photo.

    3. sarovai profile image67
      sarovaiposted 6 years agoin reply to this

      I am tired. smile

  2. sofs profile image85
    sofsposted 6 years ago

    Steven at the moment it is buggy.. I just tried looking at your post and it wont work.. I have been using Redgage though

  3. sabrebIade profile image82
    sabrebIadeposted 6 years ago

    I just sent a link to this thread to RedGage.
    I have been having the same problem for awhile now.
    So it's not just me!
    LOL

    1. sofs profile image85
      sofsposted 6 years agoin reply to this

      No, I have been trying repeatedly and it is not uploading links.. so You are not alone  there..

  4. melbel profile image93
    melbelposted 6 years ago

    Whoever did the programming for RedGage must have quit months ago... their site is atrocious when it comes to things working.

  5. sabrebIade profile image82
    sabrebIadeposted 6 years ago

    Just got this from RedGage...

    Thanks for confirming.  We have had a few other reports.

    Right now it seems that the only domains that can't be posted are from HubPages, and we are looking into what is happening when the scan breaks.    Sometimes this has to do with what is going on at the domain name.  So could you please let us know if you can post other links that aren't at hubpages?  We are asking those of you that are reporting bugs if you can successfully do a test post to any other site (not a HubPage).

    Thanks for any info!
    The RG Team

    1. Stevennix2001 profile image83
      Stevennix2001posted 6 years agoin reply to this

      Well I tried a few days ago to post links from yahoo, espn and other sites as well besides hubpages, and it still gave me the same problem.  It can still load up pics and other stuff okay, but it won't post links for some reason.

      1. sabrebIade profile image82
        sabrebIadeposted 6 years agoin reply to this

        I just tried a Blogger link and it went right through.
        Only my HP links wont work.
        Hmmmmm....

        1. Stevennix2001 profile image83
          Stevennix2001posted 6 years agoin reply to this

          a blogger link worked?  did you post it under link or as a blog entry in the redgage thing?

          1. sabrebIade profile image82
            sabrebIadeposted 6 years agoin reply to this

            As a link.
            Just testing to see if it would go through.

            1. Stevennix2001 profile image83
              Stevennix2001posted 6 years agoin reply to this

              Well it looks like the staff at redgage fixed the problem then, as i just tested out one of my hub links on there, and it worked. smile

              1. sofs profile image85
                sofsposted 6 years agoin reply to this

                That is some good news from RedGage in a while now smile
                Thank you Steven ...need to check them out again.

              2. sarovai profile image67
                sarovaiposted 6 years agoin reply to this

                Thank u for the good news.

  6. Singular Investor profile image78
    Singular Investorposted 6 years ago

    Yes, I gave up too. I even sent them an email to which they haven't replied - but I've sent an email to HP too (about something else) and they haven't replied either.

    What is it with Internet companies that makes them just ignore email from their customers? They are practically all the same, stick your email in a computer and let you talk to the computer for two weeks until you get fed up and lose the will to live.

  7. Kangaroo_Jase profile image80
    Kangaroo_Jaseposted 6 years ago

    I stopped using Redgage almost 12 months ago. I found the site hard to navigate, difficult to put in articles, links or blog pages.
    My thinking is also that since the time using the site was not going to experience any incremental or major updates, so I simply stopped using the site.

    Shame as I see the site has a lot to offer and much potential, but not enough to have me use the site

    1. sofs profile image85
      sofsposted 6 years agoin reply to this

      It does serves as a pr 3 back link .. that is something smile

 
working