jump to last post 1-4 of 4 discussions (14 posts)

Scream - I'm Stuck

  1. raisingme profile image81
    raisingmeposted 7 years ago

    I just spent two hours plus putting together a hub and I was almost finished when.  I went to change a picture in a photo capsule and it would not let me delete the one that was already in there.  And now the screen has just gone white - I can see my hub but it is faded and I can't save it or change it or access it in any way.  What is up with this?   Any ideas?

    1. Polly C profile image90
      Polly Cposted 7 years agoin reply to this

      That happens to me sometimes, usually I have to come away from hubpages and go back in, then it's all fine.

      1. Polly C profile image90
        Polly Cposted 7 years agoin reply to this

        It will probably still be saved (the bit you'd done before the photo)

    2. Lisa HW profile image78
      Lisa HWposted 7 years agoin reply to this

      That happens to me all the time.  It seems to happen more if I've already moved the picture capsule up where I want it, and then try to change the size.  It happens less (if at all) when I edit the size of the picture before moving the capsule up.

      I'm almost afraid to tell you this, but I what I do I hit the "back" button.  Then I'll get the "are you sure...  you may lose stuff"   message.   What happens (at least for me) is whatever is already in there gets saved as unpublished draft.  Then I go find it in my account and edit it.  Most of the time, everything I have is there.  Sometimes the one picture capsule I was doing will be empty, so I'll have to re-load the picture.   (If, by any chance, you try this, do any editing of a new capsule while it's still on the bottom).   

      One thing I think is worth noting is that I write my text into Word Pad and copy and paste them.  If you've written y our text directly into the text box on the Hub, you may want copy it before trying what I just said.

      P.S:   I want to reserve the right not to be held responsible if any disaster happens.   hmm   smile

    3. DzyMsLizzy profile image97
      DzyMsLizzyposted 7 years agoin reply to this

      I had that happen to me today for the first time.  I was using Firefox, because IE does not want to upload the photos--it just sits there "thinking" for several minutes.  Usually, Firefox uploads the photos in a very short order.
      Tonight, however, Firefox apparently crashed on me, and I had the white screen.  I mean it was WHITE--not grayed-out or faded--plain blank white!
      Maybe I just had too many other tabs open???

      1. Lisa HW profile image78
        Lisa HWposted 7 years agoin reply to this

        I use Firefox, but I always get the thing where I can see the Hub "underneath" the white.

    4. johan_malmo profile image60
      johan_malmoposted 7 years agoin reply to this

      Log out and back in after a while. It seems to be "hanging" there and nothing works. Not to worry smile

  2. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 7 years ago

    Hey Raisingme, refresh the page. That's all required.

    Edit: then go back to the capsule, delete the capsule and reinstall a new capsule. smile

    1. Lisa HW profile image78
      Lisa HWposted 7 years agoin reply to this

      That's never worked for me, but  I've never tried working IE.  I wonder if that makes a difference?  Do you use Firefox or something else, Cagsil?

    2. DzyMsLizzy profile image97
      DzyMsLizzyposted 7 years agoin reply to this

      That did not work for me.  Refresh did nothing; I had to resort to Ctr+Alt+Del !!!

  3. raisingme profile image81
    raisingmeposted 7 years ago

    Thanks all, I followed the advise and I'm saved, Lord Almighty I'm saved - just threw that last part in there for Cags.  Seriously you people are the best, there is no where else on this planet that one can scream for help and have people actually respond - and with real help too!  Love it here. big_smile

    1. sofs profile image83
      sofsposted 7 years agoin reply to this

      There is a glitch in hubpages at the moment . It is very slow and not saving pictures. Don't worry you will have all that you saved before the picture intact. I just got through this whole mess and  decided to finish my hub later when the net is faster.

      1. sugz profile image77
        sugzposted 7 years agoin reply to this

        i had that problem earlier, i always refresh pages when they don't work, i'm glad to hear hub is beign slow though.. i just thought it was my computer faking sleep on me again.. have already taken the side off it.. tiem to install a bigger harddrive and stop beating it to speed up a bit haha

        and i agree raisin... everyone on hub is so nice and it's impossible not to love bein here.. i'm addicted! i was gona go to bed 2 hours ago,, its already after 1am.. and its friday! lol

  4. SharonO. profile image54
    SharonO.posted 7 years ago

    Thank you, thank you, thank you!!! You people just saved my writing and my mind...lol.
    God bless,
    Sharon

 
working