jump to last post 1-12 of 12 discussions (13 posts)

RSS feed isn't working

  1. CJStone profile image91
    CJStoneposted 9 years ago

    In order to stop bothering my non-hub-pages friends with contant spam about my new hubs I told them to subscribe to the RSS feed by pressing the feed button, but - according to feedback I've been getting - this hasn't worked. Have I missed something out? Is there something I'm supposed to do to make it active?

  2. thranax profile image34
    thranaxposted 9 years ago

    It should be active, all I had to do was click on subscribe neutral

  3. Inspirepub profile image81
    Inspirepubposted 9 years ago

    If you are pulling a HubPages RSS feed into a feed reader, you may need to add ?rss to the end of your profile URL, or the tag feed URL.

    Full details about how (and where to get all the different RSS feeds of your Hubs)  in the Hub referenced in the sticky thread:

    http://hubpages.com/hub/How-To-Use-An-RSS-Feed

    Jenny

  4. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    I read your wonderful hub on rss feeds and thought it was so simple

    I have added rss to yahoo and google with help from hubbers.  BUT
    when I click on my rss feed or anyones rss feed button all I get is
    Internet explorer cannot download  etc etc so I click ok and both windows dissappear.
    What am I doing wrong.

    HELP

  5. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    Actyually I just went to your hub inspire and clicked on your RSS subscribe button.  And the same thing happens.  I thought it was just something that lil ol me could not understand.
    Hope this makes sense to everyone out there

  6. Inspirepub profile image81
    Inspirepubposted 9 years ago

    Sorry, Eileen, it sounds like a browser problem, and I use Firefox, not IE.

    Are you emotionally attached to IE?

    HubPages recommends using Firefox, and you can download it for free.

    Jenny

  7. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    Jenny,  not really but I do not want to download any more stuff onto my laptop at this stage.  Isnt there something that I can do other than that.
    Is anyone else having this problem

  8. Inspirepub profile image81
    Inspirepubposted 9 years ago

    I just tried it using IE v7, and it worked fine - are you using the latest version of IE?

  9. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    Jenny do not laugh,  I cannot find which one it is .  I went to properties and does not say.

    At least I dont feel so useless.  that it is not just me.

    1. profile image0
      terrygposted 9 years agoin reply to this

      In IE go to help, then about. It has the version there.

  10. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    Thanks I just couldnt remember (old age brain goes blank)
    Version 6.00

    So need to update I suppose.

  11. Eileen Hughes profile image83
    Eileen Hughesposted 9 years ago

    WHOOPPEEE!!!   THANKS JENNY AND THRANAX.  i  DONT GET THAT MESSAGE ANYMORE. 
    I DID AS YOU SUGGESTED ONLY I DID IT WITH IE 7.  AND  YES  IT WORKS

    MANY THANKS.  MUCH APPRECIATED.  NOW i WILL GO BACK AND RE READ YOUR HUB JENNY AND SEE WHAT  I NEED TO DO

    YES I AM SHOUTING THIS BECAUSE I WAS SO FRUSTRATED BEFORE.

  12. Inspirepub profile image81
    Inspirepubposted 9 years ago

    Yay!

    "labor-saving devices" indeed .. smile

    Jenny

 
working