jump to last post 1-6 of 6 discussions (15 posts)

Problems with Hubpages Ad Program....

  1. kmackey32 profile image80
    kmackey32posted 6 years ago

    I keep trying to link my adsense account and it keeps saying cannot connect to host and to contact hubpages. Anyone else have this issue?

    1. kmackey32 profile image80
      kmackey32posted 6 years ago in reply to this

      help....lol

    2. SydFletcher profile image49
      SydFletcherposted 6 years ago in reply to this

      I have the same problem. Can't link my AdSense account. I'm still waiting for the answer from the support team...

  2. profile image0
    lynnechandlerposted 6 years ago

    You might want to contact the hubteam because mine was already configured for me.

    1. kmackey32 profile image80
      kmackey32posted 6 years ago in reply to this

      I sent them an email. I dont understand why it keeps popping up, unable to connect to host when I put my adsense info in. Paypal went through just fine..

  3. Teylina profile image61
    Teylinaposted 6 years ago

    Getting ready to try to contact team: same problem, different level. Major problem for me, supposed to be fixed, not. Understand. Help!!!

  4. carlness profile image62
    carlnessposted 6 years ago

    I am having the same problem.  I sent a request in for help and have not heard anything back.  Did you guys get yours resolved?

    1. Maddie Ruud profile image78
      Maddie Ruudposted 6 years ago in reply to this

      Hi carlness,

      It looks like the problem was incorrect AdSense login info when trying to associate your account.  Double-check that what you input matches your AdSense account.

      Hope this helps.

      1. carlness profile image62
        carlnessposted 6 years ago in reply to this

        Hi Maddie -

        I tried and checked more than a dozen times over the last 2 days and it still gives me the same message.  I am absolutely sure that I entered the correct email, last 5 digets of my phone, and zipcode.  Is there anything else I can do?

        Thanks again for your help!

        Carl

        1. Maddie Ruud profile image78
          Maddie Ruudposted 6 years ago in reply to this

          carlness,

          I've been told from the engineering side that the problem is fixed.  Your last attempt to associate logged a different problem. Try one more time, if you would. Otherwise, I'll do it manually for ya.

          1. carlness profile image62
            carlnessposted 6 years ago in reply to this

            Hi Maddie -

            I tried a few more times and it still does not work.  Could you please do it manually for me.

            Thanks so much -

            Carl

  5. profile image58
    Faunderisposted 6 years ago

    Same problemm !

    1. KidsWallStickers profile image58
      KidsWallStickersposted 6 years ago in reply to this

      Deleted

      1. KidsWallStickers profile image58
        KidsWallStickersposted 6 years ago in reply to this

        Deleted

        1. Nickels-and-Sense profile image59
          Nickels-and-Senseposted 6 years ago in reply to this

          Same exact problem.  I have been a member for nearly three days and have still not found a solution.  If I find one I will post it on this forum.

      2. pauldeeds profile image
        71
        pauldeedsposted 6 years ago in reply to this

        "An internal error has occurred." indicates a problem on the Google side.  We are working with them on resolving the issue, and hope to have it fixed today.

  6. starme77 profile image87
    starme77posted 6 years ago

    yeah contact em I havent had a problem Im all hooked up smile

 
working