jump to last post 1-9 of 9 discussions (9 posts)

502 Crash and Lost Work

  1. American_Choices profile image80
    American_Choicesposted 5 years ago

    I just was uploading some photos and the red error message of server not responding correctly came and said to try again - which  I did and then I crashed with a 502 error message. The photos and capsules I had just loaded were lost. I will try to relaod later today.

  2. American_Choices profile image80
    American_Choicesposted 5 years ago

    http://s3.hubimg.com/u/5909742_f248.jpg

  3. American_Choices profile image80
    American_Choicesposted 5 years ago

    Hmmm, uploading is fine here in the forum....

  4. IsadoraPandora profile image86
    IsadoraPandoraposted 5 years ago

    It ate the Hub I was working on. Oh well. sad

  5. manlypoetryman profile image64
    manlypoetrymanposted 5 years ago

    Happened to me...right when I hit the submit button. I was about to wrap up a great Forum reply. Oh well...not meant to be!

    Just glad I wasn't trying to submit a hub during it! Sorry-IsadoraPandora...

  6. IsadoraPandora profile image86
    IsadoraPandoraposted 5 years ago

    It could have been worse. I only lost about two paragraphs and a photo. hehhe

  7. IsadoraPandora profile image86
    IsadoraPandoraposted 5 years ago

    It came back! Yayyyy!!!

  8. American_Choices profile image80
    American_Choicesposted 5 years ago

    Wow! I was lucky - simply two photos.

    Thank you for sharing. I will brave the photo capsule once again.

  9. rbe0 profile image61
    rbe0posted 5 years ago

    It tried to eat my Hub too... luckily I had saved it.

 
working