jump to last post 1-4 of 4 discussions (8 posts)

Victoria Hub Marked???

  1. cloverleaffarm profile image74
    cloverleaffarmposted 5 years ago

    Just noticed that my hub on Queen Victoria has been marked as "unrelated links or products.
    All the links, and the products are connected to the article, so I don't understand.
    HELP
    http://cloverleaffarm.hubpages.com/hub/ … n-Victoria

    1. peachpurple profile image77
      peachpurpleposted 5 years ago in reply to this

      I have the same problem too . I just changed the capsules, photos and remove some related hubs. I already re-submit the hub. Hope to have it unmark.

      1. cloverleaffarm profile image74
        cloverleaffarmposted 5 years ago in reply to this

        I have changed the link capsule to my other hub challenge, and resubmitted it. It's just odd. I have seen other hubbers do this all the time, and it doesn't get flagged.
        Sometimes, this site just annoys me.

  2. relache profile image85
    relacheposted 5 years ago

    Your hub is unpublished, none of us can see it.

    You will ave to contact the moderation team for clarification.

    1. cloverleaffarm profile image74
      cloverleaffarmposted 5 years ago in reply to this

      I will ask them. Thank you.

  3. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 5 years ago

    I would guess it relates to your list of hubs at the end

    http://webcache.googleusercontent.com/s … &gl=us

    1. cloverleaffarm profile image74
      cloverleaffarmposted 5 years ago in reply to this

      I was wondering about that. But, it relates to the hub, because it was a 10-10-10 challenge. The other hubs didn't get marked.

  4. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 5 years ago

    Things only get checked rarely or if flagged. So consistency cannot really be counted on.

 
working