jump to last post 1-1 of 1 discussions (4 posts)

Unable to add caption or source URL to photos

  1. Daughter Of Maat profile image97
    Daughter Of Maatposted 4 years ago

    All of a sudden, I can't add a Source name, URL or caption to photos after uploading. I can't even get a cursor into the boxes to type anything! This is really frustrating because I can't properly attribute photos! It just started today as I was editing a hub and adding a photo to it. Anyone else have this problem?

    1. Living Well Now profile image80
      Living Well Nowposted 4 years ago in reply to this

      I hope you will forgive me for asking the obvious, DoM. Did you restart your browser and/or computer? Or use a different computer. I've had browsers (and operating systems) flake out on me to the point where restarting is necessary. I edited a photo source on one of my hubs today and didn't have any problems.

      1. Daughter Of Maat profile image97
        Daughter Of Maatposted 4 years ago in reply to this

        Yes actually, I did try all that. The hub tool has been stalling out quite a bit while I'm trying to post a hub, and usually saving and just restarting the tool fixes the problem, but it didn't this time. So I did a full reboot (my computer was running slow anyway) and it still doesn't work. But thank you for the suggestion, sometimes I do forget to try the easy solutions first!

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

          @DaughterOfMaat
          Sorry to hear about the problems you are having.

          Unfortunately, we are still having problems with IE and the suggest link tool.
          http://hubpages.com/forum/topic/99449

          Are you still having the other issues you described adding url or captions to images?
          If so, can you provide an example URL for a Hub that is exhibiting the problems?

          It looks like you are using Internet Explorer 9 in Windows 7.

          In general, our site works best with Firefox.
          http://hubpages.com/faq/#browsers

          You can download and install Firefox 13 from this site.
          http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

 
working