jump to last post 1-2 of 2 discussions (10 posts)

RESOLVED: Some Broken Links not highlighted (see broken links page)

  1. janshares profile image97
    jansharesposted 2 years ago

    Matthew, I got a broken link icon for this hub. When I put it in edit mode, nothing is highlighted. I deleted one pic I thought it might be and two promotional comments with a website.com. It's still saying that the broken link is there but I can't find it. Please check, thanks.

    http://janshares.hubpages.com/hub/Traum … and-Clergy

    1. Faith Reaper profile image89
      Faith Reaperposted 2 years agoin reply to this

      Hi Jan, go to your account page and click on broken links and it should show you the exact broken link and you can remove it from there.

      1. janshares profile image97
        jansharesposted 2 years agoin reply to this

        Thank you Faith Reaper. I found it like you instructed. However, it wasn't highlighted. It was the url for a picture. I kept the pic and took out the link. The credit to the photographer remains. Hugs to you.

        1. Faith Reaper profile image89
          Faith Reaperposted 2 years agoin reply to this

          Oh, great! So glad you could leave the photo. I knew only because I had that same issue before. Hugs

      2. bravewarrior profile image92
        bravewarriorposted 2 years agoin reply to this

        Thanx, Faith. I was having the same problem. I didn't know to click on the broken link icon in my account page. Normally, it's highlighted when you edit the hub.

        So many glitches! I really hope they all get resolved soon!

    2. Matthew Meyer profile image75
      Matthew Meyerposted 2 years agoin reply to this

      There is currently a known issue that is resulting in some broken links not indicating as such in the HubTool or for readers.
      http://hubpages.com/forum/post/2711987

      Our engineering team is aware of the issue and is working on a solution.
      In the meantime, you should still be able to see the link on the broken links page here.
      http://hubpages.com/my/hubs/broken-links

      As a current workaround, you can then view the HTML source for your Hub and search for the URL specified to find it in the Hub.

      1. janshares profile image97
        jansharesposted 2 years agoin reply to this

        Thanks, Matthew.

  2. Shades-of-truth profile image89
    Shades-of-truthposted 2 years ago

    From my computer, I cannot see one either, Jan.

    1. janshares profile image97
      jansharesposted 2 years agoin reply to this

      Thanks for helping, Shades.

      1. Shades-of-truth profile image89
        Shades-of-truthposted 2 years agoin reply to this

        My pleasure, Jan.

Closed to reply
 
working