jump to last post 1-3 of 3 discussions (6 posts)

Has anyone noticed a problem with certain links?

  1. The Examiner-1 profile image74
    The Examiner-1posted 3 years ago

    Has anyone noticed a problem with certain links?

    Someone wrote that when she tried to link to her Hubs other Hubs they always came back to the same Hub of someone else.
    When I tried to check the "Comments" on HubPages, as I do frequently, it listed all of the comments which I had made.
    When I tried to check on certain links in my featured Hubs, certain ones had problems but there were no Broken Links showing.
    I believe it is a glitch.

  2. Faith Reaper profile image89
    Faith Reaperposted 3 years ago

    Hi Kevin,

    Relache stated there is a bug here on HubPages.  I checked my comments under my acccount and there were hundreds, but they were my own comments on others' hubs and it appeared like I could approve or deny my own comment on others' hubs going back from 19 hours ago to way over 13 months ago.  So, the issue I had earlier too about the links, must be related to this terrible bug!

    1. The Examiner-1 profile image74
      The Examiner-1posted 3 years agoin reply to this

      The same thing happened to me Faith, that is when I knew that it was a bug/glitch on HP. I had looked at your Profile to check out a couple Hubs and they seemed normal so I figured they were not the ones.

    2. Faith Reaper profile image89
      Faith Reaperposted 3 years agoin reply to this

      Thanks Kevin!

  3. peachpurple profile image84
    peachpurpleposted 3 years ago

    really? I must check out then. Nobody complain yet

    1. The Examiner-1 profile image74
      The Examiner-1posted 3 years agoin reply to this

      They were old comments made already.

 
working