jump to last post 1-13 of 13 discussions (15 posts)

Inacurate and unstable timestamps

  1. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    I'm having problems with timestamps on forums and in hubtivity that jump all over the place and do not correspond. I know several people are having this same problem, and looks like it is site wide.

    I mentioned this already in another thread, but since I did not see a response from staff, I'm opening this thread just for that problem.

    Please, it is quite annoying smile

    1. Mark Knowles profile image60
      Mark Knowlesposted 9 years agoin reply to this

      I think it's entertaining. Almost like having a time machine. If only......

  2. pauldeeds profile image
    71
    pauldeedsposted 9 years ago

    Are you still seeing this Misha?   I checked the time synchronization on our web servers and they all look ok.  I also, haven't been able to reproduce the problem.  Thanks!

  3. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 9 years ago

    I see it also. I go in and out of the forum and the time stamps go backwards. Or forwards. Sideways even. (If you believe that sort of thing )  smile

  4. gamergirl profile image61
    gamergirlposted 9 years ago

    I've been having this problem for a while now.  Things will jump from saying they were posted 1 second ago, to 5 minutes ago, to proper time, all while I'm hitting refresh back to back.  It's... crazy!

  5. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    Yep, Paul, just by revisiting this thread within a minute or so I got Charlotte's post timestamp to change from 10 minutes to 18

    EDIT and now it's 16 minutes

    EDIT2 20 minutes

    Edit3 15 minutes... oh, and my own post is 1 second ago big_smile

    you got the picture...

    I'm using latest Firefox on fully updated XP, if it makes any difference..

  6. Stacie Naczelnik profile image76
    Stacie Naczelnikposted 9 years ago

    I've seen it happen a few times as well.

  7. gamergirl profile image61
    gamergirlposted 9 years ago

    My techspec is the same as Misha's.  Updated windows XP, updated Firefox

  8. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    It even goes that far as to mess up the order of events in hubtivity sad

    I just saw this with the last two Charlotte's posts on this and another thread...

  9. stephhicks68 profile image81
    stephhicks68posted 9 years ago

    Its been happening to me too.  I noticed that my posts would be posted "one second ago," for quite some time.  What a time warp!

    And this would be after I would return from visiting a Hub...

  10. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    Just to let you know - it is still there smile

  11. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    LOL Mark, you are way ahead of me in accepting this world as it is big_smile

    1. Mark Knowles profile image60
      Mark Knowlesposted 9 years agoin reply to this

      LOL

      Misha - If you knew the amount of time and trouble it has taken me to get these two things to work over the last few weeks, you would understand:

      Real estate video

      爱豪宅豪华房产信息

      So a few mis-timed arguments is not getting to me LOL

  12. Misha profile image75
    Mishaposted 9 years ago

    I can imagine the second one was harder wink

  13. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 9 years ago

    50/50 actually. big_smile The video is self-hosted and transcoded to flv .

 
working