jump to last post 1-1 of 1 discussions (7 posts)

Two comments and no pageviews? Please help.

  1. alocsin profile image81
    alocsinposted 6 years ago

    My latest hub, which I just published yesterday, has two comments and zero page views? Why?

    I also noticed that when I click "Stats" it says "No statistics have been gathered for this hub."

    The hub previous to that, published two days ago, started getting page views almost immediately (and has a comment as well).

    Statistics for that previous hub started showing up immediately as well.

    1. sofs profile image85
      sofsposted 6 years ago in reply to this

      The stats seem to be stuck at the moment.. when it is set right the page views usually show up.. smile don't worry. smile
      Stats is updated daily as it says on your profile - it is not realtime, so there is a time lag too.

      1. alocsin profile image81
        alocsinposted 6 years ago in reply to this

        Are your stats and pageviews stuck as well?

        1. wilderness profile image95
          wildernessposted 6 years ago in reply to this

          http://hubpages.com/forum/topic/76318

          It seems that they are all stuck, and have been for some time now.

          1. alocsin profile image81
            alocsinposted 6 years ago in reply to this

            Yes, I just saw the message by the administrator.  Just have to wait, I guess. Thanks.

        2. the clean life profile image72
          the clean lifeposted 6 years ago in reply to this

          yes mine are both stuck and spell check not working at all

      2. the clean life profile image72
        the clean lifeposted 6 years ago in reply to this

        I have the same problem on hub and stats of that hub that I published last night 6/1/11 and also my spell check is not working either. on that Hub>

 
working