jump to last post 1-5 of 5 discussions (23 posts)

FIXED: not receiving some email notifications

  1. fpherj48 profile image78
    fpherj48posted 5 years ago

    Help!  Since I went offline last night  (Mon.07/09/2012) prior to Midnight.....to the current time Tues, 07/10   4:30 p.m. EST......I have not received a single email notification from HP.  I have however received other emails, so I don't believe this is an aol issue.   Normally in the 18 hrs I have recived Zero notifications, I would have received and responded to HUNDREDS.  I have tried to keep up via my feed, but I would really like to know how to remedy this issue asap!!  Thank you!    Paula

    1. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      @Paula Sorry to hear you have not received your notification email messages.

      The logs I can see show we sent the message today at 2012-07-10 07:05:22AM PT.

      I'm trying to track more info down on our end.

      Can you check your SPAM folder/category in your email to see if perhaps messages are being sent there?

      1. Matthew Meyer profile image73
        Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

        There is also an FAQ entry related to this that has more details on troubleshooting:
        http://hubpages.com/faq/#not_getting_emails

      2. fpherj48 profile image78
        fpherj48posted 5 years ago in reply to this

        Matthew....No, my HP mail has not been re-directed to my spam folder.   Today, now the 11th, is the 2nd day in a row with no email notifications whatsoever..........I'm frazzled!
        I will re-check my settings and will also go to the faqs you suggest........Don't leave me out here all alone, please!

    2. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      I did some further testing and I think I have been able to reproduce the issue as I too seem to be missing some email notifications for today.

      I have forwarded this to our engineering team to be addressed.

      Thanks for your help in tracking down the issue!

    3. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      We are still researching this issue.

      Here are some general things to try:

      Make sure your settings are "always" here:
      https://hubpages.com/my/profile/email

      Many times our messages are sent to SPAM folders.  I was researching this issue earlier today and I had several notifications that did get classified as SPAM in my email inbox.

      If you have not done so already, please read and follow the instructions in the FAQ here:
      http://hubpages.com/faq/#not_getting_emails

      Can you check your SPAM folder and see if any of the messages are there?
      You may need to contact your ISP and/or email provider to determine how their SPAM filtering functions.

      When is the last email notification (date/time/timezone) that your received from HubPages?

      We are still researching this issue and sending multiple email messages without additional information slows the process.  If you have additional information, this forum is the best place for it.

      We will post any updates to this forum thread.

      While we track down this potential issue, you can see all of your notifications here:
      http://hubpages.com/my/activity/online-notifications

      1. Dale Hyde profile image87
        Dale Hydeposted 5 years ago in reply to this

        Not sure if this is new or not, but my most recent hub from Tuesday is now "sending" me email notifications of all comments that have been made on that hub since it was first published. Not duplicate, just a couple of days late and after the fact of me already responding to them.

    4. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      As some of you have noticed, there was a backlog of notifications that we processed. So you may be seeing a barrage of messages from a bit back in time.

      Thanks again for everyone's patience.

  2. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 5 years ago

    Did you recheck your settings? Gremlins have been known to flick a few switches now and then... big_smile

    1. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      @paradigmsearch

      Have you received email notifications today?

      1. paradigmsearch profile image85
        paradigmsearchposted 5 years ago in reply to this

        I'm only set to get the HP Weekly, which I got just fine. smile

        1. Matthew Meyer profile image73
          Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

          Thanks for the reply!

    2. fpherj48 profile image78
      fpherj48posted 5 years ago in reply to this

      I went in to check my settings.   The question pertaining to being notified via emiail  ...was marked "never".......this is a total mystery to me since I have received notifications since day one....and I know I haven't changed a thing.......I changed it just now to "always".....should I have hit "auto" instead?  I notice all other boxes are on "auto".
      So....now, if this has corrected my issue...how long should I wait?   If it hasn't, then obviously I still have a problem and don't know what else to do.
      I APPRECITE your advice!! Thank you.

      1. Matthew Meyer profile image73
        Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

        I think you want to change from auto to always, except for things you are less likely to want to see.

        The info I can see shows we sent a daily digest message today at 07:05AM PT.

        I'm not 100% confident that the record showing a message was queued necessarily means the messaging server sent it or AOL received it as the same records also show that we sent you a daily digest yesterday at the the same time (2012-07-10 07:05:22).

        It looks like you are using AOL as your email provider.

        Can you check your SPAM folder again?
        http://help.aol.com/help/microsites/mic … lId=220797

        You may want to change your SPAM notifications to "Remind me once each time I sign on:" until we determine what might be going on.

        Also, the last time I show you as clicking (opening) a message was     2012-07-09 14:20:38.  Can you tell me the timedate stamp for the last message you received from HubPages?

        1. fpherj48 profile image78
          fpherj48posted 5 years ago in reply to this

          I will check into that and get right back to you......nothing from HP in my spam folder.........I already do receive a spam reminder each time I sign on........

        2. fpherj48 profile image78
          fpherj48posted 5 years ago in reply to this

          It appears that the last email notification I opened and responded to was at 4:40 pm EST......which is a while before I went off line for the night.
          Still nothing in my email from HP......I've tried everything you have suggested.....

  3. Georgie Lowery profile image94
    Georgie Loweryposted 5 years ago

    I stopped getting HP e-mail notifications yesterday, and I haven't gotten any notifications on the actual HP website in the last three hours for anything.

    EDIT: I just checked, and suddenly gmail has decided that anything coming from HP is spam, so I have 131 e-mails sitting in my spam folder. Awesome.

  4. Cagsil profile image59
    Cagsilposted 5 years ago

    Hey Matthew,

    I received an email notification that someone posted a comment on one of my hubs. However, when I check out the comments on the hub and in my approval section, it doesn't exist?


    The HubPages user i4u left a comment on your Hub Poem About Hatred.

    To read and respond to this comment, follow the link below:


    http://cagsil.hubpages.com/hub/A-Poem-Y … t-10331403

    Don’t forget to moderate! Currently on this Hub, unmoderated comments are set to not be displayed. This means that this comment will not appear to others unless you approve it.

    Even if you enter the link directly into a browser, the comment still isn't found?

    edit: Tuesday, July 10, 2012 9:47 PM is the date and time I received the email.

    1. Matthew Meyer profile image73
      Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

      @Cagsil
      It is possible that someone posted a comment and then deleted it before you saw it.

      I don't feel like this is related to the notifications as folks are reporting not even getting notification message and it sounds like you did receive a message.

      If this occurs again, can you document as much as possible and start a new Bug thread?
      http://hubpages.com/forum/topic/99079

      Thanks.

      1. Cagsil profile image59
        Cagsilposted 5 years ago in reply to this

        I wasn't sure it was a bug, which is why I didn't start a Technical problem. I figured it was a possible lost comment with the downtime of HubPages as of yesterday.

        But, I'll remember what you said. It's been noted.

        1. Matthew Meyer profile image73
          Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

          Thanks for taking the time to report it!

          1. Matthew Meyer profile image73
            Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

            We are running through the backlog and should be caught up soon.

  5. fpherj48 profile image78
    fpherj48posted 5 years ago

    Thank you thank you thank you!!!!!!!!!!!!!!    Everything is back to normal... I received nearly 300 notifications at once!!!!!!!!!!  I appreciate your efforts.

 
working