jump to last post 1-10 of 10 discussions (19 posts)

I pin button is not working for my own hubs.

  1. moonlake profile image89
    moonlakeposted 4 years ago

    Has anyone noticed that your pin button is not working for your own hubs? I can pin hubs that are not mine but I can't pin my hubs.

    1. Nell Rose profile image90
      Nell Roseposted 4 years agoin reply to this

      As I use firefox mine never ever works. I have to go into Explorer just to pin, its a mess! not sure about the other browsers though, could be a hub thing, sorry not much help! lol!

      1. mary615 profile image94
        mary615posted 4 years agoin reply to this

        Me, too, Nell.  I go from IE8 to Firefox back and forth....I can't copy and paste from Firefox so if I'm writing a Hub, I use Explorer to copy/paste text from Word.  If I want to Pin, I have to go to IE.   I was told at one point that Firefox works better with HP, so I use that for most stuff on HP.

    2. paradigmsearch profile image85
      paradigmsearchposted 4 years agoin reply to this

      I just went and successfully pinned one of my hubs. I'm using the latest Chrome browser. Hope that helps. Personally, I'm of the general opinion that Chrome is the best of the lot anyway. smile

      1. moonlake profile image89
        moonlakeposted 4 years agoin reply to this

        I did try chrome and it wouldn't work but I did get it to work on Safari. Thanks

  2. barbat79 profile image73
    barbat79posted 4 years ago

    I also am not seeing pin btw....firefox/chrome

    1. Diane Woodson profile image60
      Diane Woodsonposted 4 years agoin reply to this

      Me neither, DO you guys have to try signing in two times before it goes, it happens on Chrome which I am afraid to use now and on IE7 which is my only hope of a decent browser...afraid of Firefox with the flash and adobe things not updating....thanks

      1. barbat79 profile image73
        barbat79posted 4 years agoin reply to this

        Given current issues with browsers and the way programs are operating, I stay out if IE7 most if not all of the time.  I have had better luck with Firefox as long as I clear cache   and yes the updating is a pain, but I so far have found Firefox to function best in all.
        Our preferences I think may change and if one is working for you, stay with it...that is my philosophy.

        1. Diane Woodson profile image60
          Diane Woodsonposted 4 years agoin reply to this

          Might give it another try will have to think on it, IE7 has not always done so well I have AVG and AVG PC tune up which actually really works, would not have used it Tech recommended it....Thank you

  3. mistyhorizon2003 profile image92
    mistyhorizon2003posted 4 years ago

    No problems using Chrome as I used it two days ago. Don't usually have problems with Firefox either.

  4. WryLilt profile image79
    WryLiltposted 4 years ago

    1. Are you using both buttons? (There is one on pictures, and one in sidebar?)
    2. Have you tried just using the pin button? (You can add it to your bookmarks here to use from any page you visit.)

    1. moonlake profile image89
      moonlakeposted 4 years agoin reply to this

      I have tried both buttons the one on  my hubpage and the one in bookmarks. I like the bookmark pin it because you can pick out the photo you want. When I pin either way on my own hub it doesn't work in IE or Chrome. It also freezes everything up I can't use the drop down menu on explore, notifications, moonlake, nothing up above to move off my hub, all I can do is back out.

      I just tried it, the bookmark pin-it froze up everything  but when I back out and came back to the hub and tried to pin again this time with the hub pin that worked that worked this morning last night not even that was working.
      Maybe I need to remove the bookmark pin-it and reinstall, see if that helps. What I can't figure out, why would it stop working on chrome and IE.

  5. yupperclub profile image77
    yupperclubposted 4 years ago

    maybe pinning your own hubs is like an invalid vote.  Perhaps Google is trying to eliminate people pinning and liking their own hubs.  That is my guess.  Could link to people who are not really interested or who are not genuinely interested in your hub.

    1. WryLilt profile image79
      WryLiltposted 4 years agoin reply to this

      Um. Google has no control over who pins from Hubpages. hmm

  6. sparkleyfinger profile image93
    sparkleyfingerposted 4 years ago

    If you pin using the URL option on pinterest, it works ok. I just figured it was a wee glitch with the button!

  7. Alison Graham profile image94
    Alison Grahamposted 4 years ago

    I am using Firefox and Windows 7 - I have no problem pinning my own hubs but only if I mouse over the image I want to pin and click on the red Pinterest icon that appears bottom right hand corner. Pinning using the icon on the top rhs of the page does not work for me on my own hubs. Hope this helps. ps- I like this option as it gives me the opportunity to pin the same hub to two different, relevant boards but use a different image each time - making it more likely that both will be shared.

  8. Gypsy Rose Lee profile image62
    Gypsy Rose Leeposted 4 years ago

    No problems with Firefox from this side of the world.

  9. gags3480 profile image52
    gags3480posted 4 years ago

    I am using Google Chrome & I am not facing any such problems. It's working well here.

  10. moonlake profile image89
    moonlakeposted 4 years ago

    My bookmark Pin It is working on other websites but won't work on here. Very strange.

 
working