jump to last post 1-10 of 10 discussions (23 posts)

KNOWN ISSUE: Some EditBot Hubs missing "review x corrections" button

  1. Jacqueline4390 profile image89
    Jacqueline4390posted 2 years ago

    I made all the required corrections but the Editbot Icons still remain on my Hubs. I have heard some say that they disappear ... but none of mine have. Just wondering why?

    1. Jodah profile image87
      Jodahposted 2 years agoin reply to this

      Jacqueline,

      you are not supposed to make any corrections. The editbot symbols are there telling you that the corrections were made automatically. Normally if you click "show...corrections" at the top of your hub that will show editbot that you have checked it's corrections, then if you click 'hide corrections" it will have removed the symbols from your hubs on the accounts page. if you have used the hub tool to make the corrections yourself as well you won't be able to get rid of the symbols.

      1. paradigm search profile image61
        paradigm searchposted 2 years agoin reply to this

        Alas, looks like I am doomed forever to have 3 black and 2 white bots on my stats page. Way back when, I deleted the offending comments on 3 hubs and corrected the text on 2 others. Tough town the internet.

      2. Jacqueline4390 profile image89
        Jacqueline4390posted 2 years agoin reply to this

        I wish I had know that before. Because I did make the changes according the "show corrections."  The "Show corrections" indicator is gone now. This site is become a real "headache" for me!

    2. Matthew Meyer profile image74
      Matthew Meyerposted 24 months agoin reply to this

      There is a known issue that is affecting some Hubs edited by EditBot.
      For this subset of Hubs the icon will show in "My Accounts" but if you view the live Hub there is no "show x corrections" button in order to review and clear the notice for that Hub.

      We have shared this information with our engineering team so they can determine and address the issue.
      Thanks for your patience!

      1. Jacqueline4390 profile image89
        Jacqueline4390posted 24 months agoin reply to this

        Thanks for letting me know. I feel much better!

        1. Matthew Meyer profile image74
          Matthew Meyerposted 24 months agoin reply to this

          I just wanted to give you an update and let you know this should be fixed for all but one of your Hubs now ("The Realities of Retirement") and we are working to resolve that one as well.
          Thanks for your patience!

          1. Jacqueline4390 profile image89
            Jacqueline4390posted 24 months agoin reply to this

            You are the MAN! love 'ya!

  2. janshares profile image90
    jansharesposted 2 years ago

    So glad my exasperation with the little critters caused me to do nothing when they initially sprinkled my stat page. I didn't bother with it until the updated 'eeediot'bot explanation came out.  At that point, Jacqueline, I did what Jodah has outlined and they all disappeared the first time.

  3. janderson99 profile image84
    janderson99posted 2 years ago

    All but 5 of 354 erroneous Editbot icons have disappeared from my stats page, despite me committing the heinous crime of editing my hubs!!!, to remove so-called 'errors'. The icons that remain are black ones (comments only, no button) +++ one weird bug. I was able to clean up a handful of stragglers that reported "(0) no newones" by clicking the button, switching the tick off and on, and editing the 'offending' text in the text. Poof!! button and icon gone! Nice to see the multi-colored band-aids removed. Almost all healed now - Editbot free and vaccinated against. Bye!

  4. Jacqueline4390 profile image89
    Jacqueline4390posted 2 years ago

    I think it's time for me to pick up my toys and go play someplace else. It has become something of a disappointment for me and I can't write when I feel like this. Haven't been able to for weeks. It was easier for me to get my two Master Degrees!

  5. janderson99 profile image84
    janderson99posted 2 years ago

    Success! WOW!
    No more icons
    + No More buttons
    + No more Editbot 'errors'
    # All clean now #

    1. janshares profile image90
      jansharesposted 2 years agoin reply to this

      Yeeeaaaay!

  6. paradigm search profile image61
    paradigm searchposted 2 years ago

    Still got one black and two white critters on the stats page. Nothing critter-related at all in the hubs themselves. The adventure continues...

  7. SweetiePie profile image85
    SweetiePieposted 2 years ago

    I think the little editbot looks kind of cute. I am not exceedingly bothered if the bot wants to correct spelling in a comment, but I guess I take a divergent view on this.

    1. paradigm search profile image61
      paradigm searchposted 2 years agoin reply to this

      If they hang around much longer, I'll just adopt them. Then I'll feed them to the cat.

    2. Jean Bakula profile image92
      Jean Bakulaposted 2 years agoin reply to this

      I still have 2 editbots I can't get rid of. I don't remember correcting them manually. One of the hubs is short, and I can't find the error. The other is long, and I've read it several times, finding nothing. I guess I'm stuck with the bots.

      1. paradigm search profile image61
        paradigm searchposted 2 years agoin reply to this

        A way to get rid of them just trickled across my mind...

        For my black one, I just need to post an illiterate comment. Next time bot comes through, I can then get rid of it.

        Same thing for my two white ones. I'll just do a couple illiterate edits. Next time bot comes through, I can then get rid of them.

        Now all that remains is for me to work up the energy to do it, don't anybody hold their breath. big_smile

        1. Jean Bakula profile image92
          Jean Bakulaposted 2 years agoin reply to this

          Hi paradigm search,
          That's a great idea! I'll post a comment that is poorly worded or spelled, and I'll be able to see the mistakes I cannot find now.

  8. Nell Rose profile image90
    Nell Roseposted 2 years ago

    I have these bots on all my three hundred and something hubs....so far I have clicked on the 'yep seen em link' at the top, so...only another two hundred to go........um!

    1. Jodah profile image87
      Jodahposted 2 years agoin reply to this

      I know the feeling Nell, I have so far managed to get rid of 3/4 of mine. Still another 50 or so to go.

  9. Lee Hansen profile image80
    Lee Hansenposted 2 years ago

    BUG REPORT: I have an EditBot symbol on one hub but there's no way to "show corrections" because that button isn't appearing when I click the hub title to go to the hub ( /valentines-day-paper-mache-crafts).  I suspect the code may be choking on the term(s) paper mache   or mache ... but am not sure.

  10. FatFreddysCat profile image90
    FatFreddysCatposted 2 years ago

    I've opened (and in some cases, re-opened) my Hubs that had the Edit-bot icons on 'em and almost all of them have disappeared... there are three or four stragglers that don't want to go away no matter how many times I re-check them, so I've given up trying.

 
working