jump to last post 1-5 of 5 discussions (8 posts)

FIXED: Answers page has overlapping text (FF13)

  1. wordscribe43 profile image94
    wordscribe43posted 5 years ago

    I've seen this numerous times before, so I thought I'd let you know... 

    Here's the URL where I found the overlapping text issue:  http://hubpages.com/search/success+stories

    I'm using Firefox 11.0 and Windows 7.

    I don't see the same thing when I'm in IE, so it could be a browser issue...

    Here's a snapshot of the page:



    http://s4.hubimg.com/u/6793379_f248.jpg

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 5 years agoin reply to this

      @wordscribe43
      Sorry to hear about the problems you are experiencing.

      I just tried to reproduce the issues using Firefox 13 in Windows 7 and was able to do so.

      Thanks for taking the time to report the issue.

      I have forwarded the details to our engineering team to be addressed.

  2. StefanMDP profile image80
    StefanMDPposted 5 years ago

    Similar problem with 'my account' page and hubs.

    Overlapping text:

    http://s1.hubimg.com/u/6807544_f248.jpg

    'Published' 'Changed' show timestamp:

    http://s1.hubimg.com/u/6807552_f248.jpg

    Window not maximized and scrolled to the right (Only aesthetic, not a serious problem.):

    http://s1.hubimg.com/u/6807564_f248.jpg

    Avatar over text, menu over ads:

    http://s2.hubimg.com/u/6807573_f248.jpg
    (http:/ /stefanmdp.hubpages.com/hub/olympus-e-510-dslr-camera-review)

    More avatar over text:

    http://s2.hubimg.com/u/6807581_f248.jpg
    (http:/ /stefanmdp.hubpages.com/hub/how-to-solve-a-2x2x2-rubiks-cube)

    Wrong placement of related Hubs and avatar over text:

    http://s4.hubimg.com/u/6807595_f248.jpg
    (http:/ /stefanmdp.hubpages.com/hub/olympus-e-510-dslr-camera-review)

    Browser I use (FF-13.0.1):

    http://s3.hubimg.com/u/6807622_f248.jpg

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 5 years agoin reply to this

      @StefanMDP

      Thanks for taking the time to provide so much detail and the screenshots.
      Such details is very helpful to track down issues.

      Sorry to hear about the problems you are experiencing.

      It looks like you are using Firefox 13 in Windows XP.

      I just tried to reproduce the issues using Firefox 13 in Windows 7 and could not do so, but this seems like it is probably related to the other formating issue as well. 

      I am going to get my hands on an XP machine to test, but in the meantime, can you provide a bit more information?

      Sometimes these issues are related to specific screen resolutions.

      Can you point your browser to the following address and include the information it provides?

      http://www.systemdetails.com (click email report to get the info sent to you)

      You might also try clearing your browser cache as well.
      http://hubpages.com/faq/#firefoxcache

  3. wordscribe43 profile image94
    wordscribe43posted 5 years ago

    Thanks, Matthew.  I hope it's an easy fix...

  4. StefanMDP profile image80
    StefanMDPposted 5 years ago

    Hi Matthew, everything seems normal now.

    'my account'
    http://s2.hubimg.com/u/6815017_f248.jpg

    'hub'
    http://s4.hubimg.com/u/6815019_f248.jpg

    Have you hunted a bug?

    The information you ask me, if you still find it useful.


    Thanks

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 5 years agoin reply to this

      Deleted

      1. Matthew Meyer profile image77
        Matthew Meyerposted 5 years agoin reply to this

        Thanks to everyone for the information.

        Just got an update from our engineering team that this should now be resolved.

        Try restarting your browser, and clearing the cache.
        Then if you are still experiencing the issue, please let us know.

  5. wordscribe43 profile image94
    wordscribe43posted 5 years ago

    Yay Matthew and engineers!  It's all fixed... That was FAST, KUDOS!

Closed to reply
 
working