jump to last post 1-24 of 24 discussions (34 posts)

Anyone else getting a blank page for "hubtivity" this morning?

  1. Rochelle Frank profile image89
    Rochelle Frankposted 8 years ago

    Can't connect to Hubtivity this morning. Is it just me?

    1. SiddSingh profile image60
      SiddSinghposted 8 years agoin reply to this

      No, apparently not! At this very moment I was going to post this question.

  2. SiddSingh profile image60
    SiddSinghposted 8 years ago

    This is weird! When I make a post here, and click "Submit", I get a blank page, with this message: "PING".

    What's happening???

    1. Rochelle Frank profile image89
      Rochelle Frankposted 8 years agoin reply to this

      I got that too-- but when I went to my profile the message was listed. (wasint showing here at that time. I thought maybe "ping" was Patty Inglish-- (sorry Patty).  smile

  3. Jerilee Wei profile image83
    Jerilee Weiposted 8 years ago

    Couldn't post to forum before and still can't get to hubtivity now.  Can do everything else.

  4. Bard of Ely profile image87
    Bard of Elyposted 8 years ago

    I have had this problem too and emailed the team at Hubpages about it because in my efforts to sort it out I was trying again and again and now have a stupid lot of messages in my hubtivity section that look as if I was spamming my own site with threads and comments about PING!

  5. Abhishek87 profile image61
    Abhishek87posted 8 years ago

    Yeah, happened to me too. I was editing one of my posts and when I submitted, there was the 'PING' and then my post somehow posted itself twice again on the thread.

  6. Abhishek87 profile image61
    Abhishek87posted 8 years ago

    Yeah, happened to me too. I was editing one of my posts and when I submitted, there was the 'PING' and then my post somehow posted itself twice again on the thread.

    Edit: Happened with this post too. Submitted it and the result was the word PING. Though then I went back and refreshed this page and my post was there. Strange ....

  7. Elena. profile image86
    Elena.posted 8 years ago

    Same problem all over the world.  Actually, it's still happening to me.

  8. profile image0
    Leta Sposted 8 years ago

    Wow!  Not just in Arizona?  smile

    Something must be amiss in San Francisco.  Hmmmm.

  9. BristolBoy profile image79
    BristolBoyposted 8 years ago

    Same here.  Hopefully the team can get it sorted out relatively soon.

  10. kerryg profile image84
    kerrygposted 8 years ago

    I was coming to ask about this too. Looks like it's all over. Good luck to the SF folks in sorting it out!

    1. Misha profile image76
      Mishaposted 8 years agoin reply to this

      Kerry, I think there is no need to be THAT pessimistic. It's a hard hit for all us hubaholics, I know, but we'll recover, there is life outside of Hubpages. And may be they can fix it, too? wink

      1. countrywomen profile image59
        countrywomenposted 8 years agoin reply to this

        Misha- I think her "all over" meant all over the different places and not everything is over wink

        1. profile image0
          Leta Sposted 8 years agoin reply to this

          Misha is really experimenting with the wink smiley these days.  wink

          1. countrywomen profile image59
            countrywomenposted 8 years agoin reply to this

            So from Saint Misha has he turned into Pirate Misha (who only has one eye open) big_smilehttp://www.medgadget.com/archives/img/viag_pirate.jpg

            1. Misha profile image76
              Mishaposted 8 years agoin reply to this

              That looks more like Mark, you need to work on your graphic skills tongue

              1. countrywomen profile image59
                countrywomenposted 8 years agoin reply to this

                Come on you should give the make up artists some credit (and who knows Johnny Depp may be phased out from the Pirates sequel and we may have our own HP star playing the lead role). wink

                Anyway I hope they fix this issue soon and I got up really early since we were participating in a festival and I had to do some cooking and just got back so tired need some rest now. smile

                1. profile image0
                  Leta Sposted 8 years agoin reply to this

                  CW, you are a natural at wink !  Your new life must become you.  smile  Applause.

        2. Misha profile image76
          Mishaposted 8 years agoin reply to this

          LOL, it was much more fun this way CW-girl, wasn't it? smile

          And Lita, I love you too wink

  11. Aya Katz profile image86
    Aya Katzposted 8 years ago

    This problem seems to be a continuation of a slightly different problem with hubtivity that I experienced yesterday. Maybe they are working the fix the bug!

  12. Lady Guinevere profile image61
    Lady Guinevereposted 8 years ago

    I am still having problems and it is 2:30 pm here.  My problems started last night and I logged off hoping that it would be fixed this morning....but it isn't fixed yet.

  13. Teresa McGurk profile image61
    Teresa McGurkposted 8 years ago

    yep, me too.

  14. Misha profile image76
    Mishaposted 8 years ago

    I'm afraid we might have to wait till Monday...

  15. Shirley Anderson profile image82
    Shirley Andersonposted 8 years ago

    Same prob in Canada.  I just got done deleting about 5 identical thread posts that I ended up with.

  16. Shirley Anderson profile image82
    Shirley Andersonposted 8 years ago

    Wow, things are really funky with the site today!

  17. Shirley Anderson profile image82
    Shirley Andersonposted 8 years ago

    Wow, things are really funky with the site today!

  18. Misha profile image76
    Mishaposted 8 years ago

    Isn't it fun Shirley? wink

  19. Shirley Anderson profile image82
    Shirley Andersonposted 8 years ago

    Misha!  I can only see our posts if I click "post reply".  At least the Hubtivity is back on.

    Mysterious happenings are fun sometimes, Misha!  smile

  20. marisuewrites profile image59
    marisuewritesposted 8 years ago

    same thing, I got blanks, and the news capsules are down...hmmm must be a problemo...

  21. Bard of Ely profile image87
    Bard of Elyposted 8 years ago

    Just checking to see what happens!

  22. AEvans profile image68
    AEvansposted 8 years ago

    Had the problem late last night and early this morning , you are not alone.smile

  23. gamergirl profile image60
    gamergirlposted 8 years ago

    *pokes it to see what's up*

  24. Bard of Ely profile image87
    Bard of Elyposted 8 years ago

    Excellent news - this thread is working properly again and no more PINGs!

 
working